Jó szilárd tanácsok a laptopokról, amelyeket bárki használhat

A laptop hordozható számítógép. Kiválóan alkalmasak munkába, iskolába, találkozóra vagy szinte bárhová eljuttatni, ahol szükség van technológiára. Ha szüksége van egy laptopra, azt akarja, hogy csinálja, amit meg kell tennie. Olvassa el néhány hasznos laptop-tippet.

Ha jó üzletre van szüksége egy laptopnál, csatlakozzon az elektronikai fórumhoz online. Az ottani emberek mindig megosztják üzleteiket a különféle elektronikáról, beleértve a laptopokat is. Ilyen módon véleményt szerezhet a laptopról is, amelyet érdekelhet a vásárlás. Az elektronikai rajongókkal teli fórum segít megtudni, mi fog működni az Ön számára.

Vásároljon laptopot egy kisebb képernyővel, ha nem szándékozik számítógépét játékra vagy filmek nézésére használni. Ezen számítógépek kijelzői gyakran sokkal alacsonyabb felbontásúak, de olcsóbbak és hordozhatóbbak. Tizenöt hüvelykes monitor a középső tartományban van, és biztosítani kell a szükséges felbontást.

Az árak fontosak egy laptop vásárlásánál, de nem ez lehet az egyetlen döntő tényező. Egyes márkák drágábbak, mint mások az anyagok és más műszaki jellemzők miatt. Attól is függ, hogy új, használt vagy felújított laptopot szeretne-e. Fontolja meg, mit szeretne csinálni a laptopjával, és döntse el, vajon érdemes-e extra költségeket fizetni.

Ha nem nehéz játékos, ne higgye el, hogy munkájához szüksége van valamilyen nagy teljesítményű laptopra. A legtöbb szokásos játékos csak az átlagos laptophoz hasonlóan képes. Csak akkor kell egy "játék" laptopra, ha olyan dolgokról van szó, mint a képkocka másodpercenként és az ultra nagy felbontás az első személyű lövöldözős játékokban. Ehelyett gondolkodnia kell a pénz megtakarításáról.

Amikor online vásárol laptopját, ne vásároljon további előre telepített termelékenységet és szövegszerkesztő szoftvert. Általában véget kell vetni az ilyen szoftverek teljes kiskereskedelmi költségének. Ehelyett szerezze be a szoftvert egy online engedményes szolgáltatótól. Ezzel akár 30% -ot spórolhat meg.

A laptop hűtőpadjába történő beruházás meghosszabbítja élettartamát, mivel megakadályozza a túlmelegedést. A túlmelegedés a laptop leggyakoribb oka. A laptop hűtőpadja 20 dollárért megvásárolható, és ez jó befektetés a laptop hosszabb élettartamához.

Tudja meg, hogy megjelenik-e a tervezett laptop új modellje. Sokszor a laptop legújabb modellje csupán a legdrágább. Gondolj arra, hogy megszerezze azt a modellt, amely éppen kiesett a szezonból; pénzt takarít meg, és még mindig van laptopja, amely elég új.

Amikor csak lehetséges, próbálkozzon az adott laptop modelljével, amelyet vásárolni tervez, mielőtt ténylegesen megvásárolja. A legtöbb ember a számítógépes vásárlás során figyelmen kívül hagyja az ergonómia fogalmát, ehelyett az akkumulátor élettartamára és a memóriára összpontosít. Ezek a többi szolgáltatás azonban elhalványul, ha a választott gép fizikai kellemetlenséget vagy fájdalmat okoz neked, amikor használja.

Ne legyél olyan lelkes, ha új laptopot vásárol, hogy nem végez megfelelő kutatást. Ha olyan laptopot talál, amely jóval olcsóbb, mint a többi, amit megnézett, akkor lehet, hogy nem sok. Valójában ez lehet a riasztás oka. Kerülje el a csalásokat és a rosszul készített gépeket.

A laptopként is ismert hordozható számítógép sokféle okból nagyon hasznos lehet. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy számítógépe megfelel-e ahhoz, amire szüksége van, vegye figyelembe néhány dolgot. A cikkben megosztott tippek nagyon hasznosak lehetnek az Ön számára.