Spóroljon időt és pénzt az online vásárlással!

 

Szeretnél pénzt spórolni, amikor online vásárolsz, de nem tudod, hogyan? Nem vagy egyedül, barátom, hiszen a legtöbb embernek, aki az interneten vásárol, fogalma sincs, hogyan lehet olcsón vásárolni. Ezért írtuk ezt a cikket, hogy tele legyen olyan titkokkal, amelyeket tudnod kell.

 

Beszélj a barátaiddal a kedvenc online boltjaikról. Több millió oldal létezik, és kizárt, hogy te magad mindet megtaláld. Beszélj az ismerőseiddel, hogy megtudd, kik a jó hírű online kereskedők, és hol szeretnek vásárolni. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg.

 

Az online vásárlásnál kezdd el a jó leárazások felkutatását a hét elején. Általában a szerda az első nap, amikor megjelennek az eladási hirdetések. Sok fizikai üzletben hétvégén vannak a kiárusítások, így a versenyképesség érdekében az online áruházak hajlamosak néhány nappal előbbre hozni a kiárusításaikat. Ezért lehetséges, hogy némi kutatással hihetetlen hétközi ajánlatokat találj.

 

Online vásárláskor inkább hitelkártyát használj, mint bankkártyát. Ennek oka, hogy a hitelkártyák a te hitelképességeden alapulnak, nem pedig azon, hogy mennyi pénz van a bankszámládon. Ha egy internetes hacker megszerzi a banki adataidat, néhány órán belül teljesen tönkretehet téged.

 

Váljon szokásoddá, hogy regisztrálj árriasztásokra. Ez még azokra a vásárlásokra is vonatkozik, amelyeket nemrégiben vásároltál. Az árriasztások értesítenek téged, ha egy termék olyan árra csökkent, ami tetszik neked. Ha pedig nemrégiben teljes áron vásároltál, kérhetsz ármódosítást, hogy megfeleljen az új ajánlatnak.

 

Legyél óvatos, hol adod meg a hitelkártya adataidat. Ha online vásárolsz, mindig biztonságos oldalakat használj. Ezek olyan webhelyek, amelyek lépéseket tettek az értékes adatok védelme érdekében. A biztonságos webhelyek a HTTPS-sel kezdődnek a szokásos HTTP helyett. Egy zárolt ikon is megjelenik a címsorban vagy az állapotsorban, attól függően, hogy melyik böngészőt használod.

 

Ha online vásárolsz, győződj meg róla, hogy az oldal, amelyen jársz, "https" betűvel kezdődik. Az "S" azt jelenti, hogy az oldal biztonságos, ami azt jelenti, hogy biztonságosan megadhatod személyes adataidat anélkül, hogy személyazonosság-lopás miatt kellene aggódnod. Ha egy webhelyen nem szerepel az "S" betű, akkor érdemes elkerülni a használatát.

 

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vásárolj egy előre fizetett bankkártyát, és töltsd fel, amikor vásárolni szándékozol. Így elkerülheted, hogy olyan betéti vagy hitelszámlákat használj, amelyeken nagy egyenleg van. Ha valaki megszerzi az előre fizetett kártya adatait, a kártyán nem lesz semmi, amit elvehetne.

 

Ha sokat vásárolsz online, jó ötlet lenne, ha letöltenél egy adathalászat elleni eszköztárat a számítógépedre. Ez segít kiszűrni azokat az oldalakat, amelyek esetleg azzal a szándékkal kérnek tőled adatokat, hogy átverjenek téged. Ezt a szoftvert az egész interneten ingyenesen megtalálod.

 

Az akciós weboldalak a legjobb helyek az online vásárlás során. Az olyan webhelyek, mint az Emag olyan gyártóktól szerzik be az árukat, akik nem tudták eladni termékeiket a kiskereskedelmi üzletekben. Így tudják ilyen olcsón értékesíteni a termékeiket. Próbálj meg ezeken az oldalakon keresztül vásárolni, mielőtt a "normál" oldalakon nézelődnél.

 

Ezekkel a titkokkal a kezedben - azokkal, amelyeket az online áruházak nem akarnak, hogy tudj - könnyen elkezdhetsz spórolni a vásárlásaidon. Csak használnod kell őket, a többi már magától jön.