Utólagos vízszigetelés és falszigetelés-problémák eltömítik az idejét? Itt van a segítség!

Saját utólagos vízszigetelés és falszigetelés-javítások sok előnnyel járhatnak. Pénzt takaríthat meg, ha nem kell felhívni a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelőt és fizetni a munkájáért. A készség érzését elsajátíthatja új készségek elsajátításával és a feladatok elvégzésével. Ebben a cikkben talál néhány ötletet, amelyek nagyon hasznosak lehetnek.

Kerülje el a fagyos csöveket ezen a télen! Tartson egy kis csepp vizet a csaptelepből, és csavarja be a nem szigetelt csöveket habbal vagy újsággal. Ha lehetséges, tartsa nyitva az ajtókat a fűtetlen és fűtött helyiségek között. Fűtött helyen, például garázsban vagy mosókonyhaban tartson egy kis melegítőt a csövek mellett. Ne felejtse el ezt megtenni, mielőtt az első hideg pillanat meg nem jelenne.

Használjon szűrőt a mosogató lefolyóján keresztül, és elkapjon ételt és egyéb anyagokat. Ellenkező esetben valószínűleg eltömődött csatorna lesz. Ha nagy részecskék csapdába esnek a szűrőben, távolítsa el őket. A konyhai szűrőket gyakran kell cserélni, a fürdőkádszűrőket szükség szerint cserélni.

Megelőző intézkedés a furcsa illatú konyhai mosogató rögzítésére jó módszer arra, hogy a konyha jó illatú maradjon. Ügyeljen arra, hogy ne dobjon hajat vagy zsírt a mosogatóba. Használjon szódabikarbónát, ha furcsa szaga van a csatornából. Ügyeljen arra, hogy a hulladékkezelőt használja, ha van élelmezése és víz felhasználása, miközben ezzel elkerüli a szemétlemez késeit.

Ha házában kutak vizet használ, és narancssárga vagy rózsaszín foltokat észlel a kádban és más víztartozékokban, akkor túl sok vas van a vízében. Szerencsére ezt gyorsan megjavíthatja, ha valamilyen vízlágyítót ad hozzá a készletéhez. Ezt a terméket sok üzletben felveheti, vagy kiszállíthatja.

Ha a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelés furcsán zajt ad, akkor elveszítettél valamit, amelyet „légpárnának” hívnak. Ennek újra bekapcsolásához el kell kapcsolnia a fő vízellátást. Vezesse a ház összes csapját, majd kapcsolja be a fő vízellátást. Ennek kellene mindennek jobban hangzania.

Ha olyan területen él, ahol rutinszerű fagyhőmérsékleteket észlel, ügyeljen arra, hogy tegyen valamit a csövek fagyosodásának megakadályozására is. A csövek fagyveszélyének megakadályozására számosféle módon van lehetőség, amelyek segítenek elkerülni otthonának károsodását és a költséges javításokat.

Fedje le a csöveket, amelyek kívül vagy hűvös helyen vannak. Hőszalaggal ellenőrizze, hogy a csövek teljesen le vannak fedve és szigetelve. Ez megakadályozza a befagyott csöveket télen, ami drága probléma lehet. Ellenőrizze a kültéri csöveket, hogy vannak-e olyan egyéb problémák, mint például szivárgások és repedések, amelyeket jobban lehet korán elkapni.

Az egyik dolog, amellyel megvédheti otthonát minden komoly utólagos vízszigetelés és falszigetelés-problémától, az árvízriasztó telepítése. Ez egy olyan eszköz, amely hangjelzéssel fog érintkezni vízzel, figyelmeztetve, ha a ház egy bizonyos területén problémák merülnek fel.

Ha egy dugót el kell távolítani, van néhány módszer. Először próbáljon egy vésőt kalapáccsal használni, hogy meglazuljon az illesztés. Sajnos, ha továbbra sem sikerül eltávolítani a dugót, az asztalon az egyetlen lehetséges megoldás az, ha a kalapáccsal és a vésővel teljesen dugja át a dugót.

Kétségtelen, hogy a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelvényen végzett általános karbantartási és javítási munkák közül sok olyan, amelyre Ön képes. Csak óvatos és módszertani megközelítést kell alkalmaznia. Ne siess semmit, és ne vállaljon esélyeket, és minden rendben lesz. És ha férj vagy, feleségével nagy pontozási pontokat szerezhet!