Minden Fitness edzés előtt lazítania kell

Talán a legfontosabb, ha egészséges vagy. Sok dolog van megtanulni, honnan kezded? Íme néhány okos ötlet, hogy elinduljon a fitnesz felé vezető úton.

Könnyebb megtartani a pozitív hozzáállást, ha élvezi az edzésedet, mivel örömmel szolgálnak az Ön számára.

A célok és határidők beállítása a fitness szinteden nagyon hatékony motiváló. Ez arra ösztönöz, hogy a nehézségek leküzdésére összpontosítson, nem pedig a nehézségek megszállására. Egy jól meghatározott cél arra fogja ösztönözni Önt, hogy továbbra is győződjön meg róla, hogy a fitness program folyamatos.

Nem sok idő van arra, hogy félretesszük a munkát? Ossza az edzést két különböző ülésszakra. Ha naponta próbálkozik egy órával, csináljon két 30 perces foglalkozást.

Ha egy személy arra használják, hogy gyakoroljanak egy futópadon, akkor körbejárhatják a környéket. Az intenzitás és az izomhasználat különbsége, amely a szabadban történő felhúzáshoz szükséges, különböző dologhoz vezethet, ha felmegy egy dombra, vagy különböző terepen fut.

Kezdj kisebb gépekkel, amikor az edzés kezdeti szakaszaiban vannak. A kis izmok elhasználódnak a nagyok előtt, ezért a nagyobb gépek előtt a súlyzók használatával van értelme.

Próbálkozzon a kedvenc tévéműsorában, hogy folyamatosan tartsa a lendületet. Használhatja a kereskedelmi vagy a gyakorlatot, ha megszakad a cselekvés. Még akkor is dolgozhat a súlyzókkal, amikor a kanapén ül. Nincsenek olyan módszerek, amelyekkel napközben több gyakorlatot lehet szerezni.

Viseljen kényelmesen, amikor dolgozik. Ha egy edzőterembe jársz, ne kelljen nyomást gyakorolnod, hogy díszes ruhákban dolgozhassanak. Ügyeljen arra, hogy mit ne érezzen zavarban a bejutásban. A megfelelő ruhák segítenek a fitness-ben összpontosítani, és nem arra, amit viselsz.

Sokan motiválják az eredményeket, mivel motivációjukat folytatják. Próbáld fárasztó ruhát viselni, ahelyett, hogy támaszkodnád a mérlegre.Vegyél mindegyiket hetente, hogy lássátok, mennyi változás tapasztalható.

E kifejezések használatával kevésbé motiválhatod magad. Amikor a munkára utalsz, próbáld meg felhívni azt, amit ténylegesen csinálsz, például a kerékpározás vagy a futás.

Ellenőrizze a padot, mielőtt használná. Ellenőrizze, hogy a párnázás a padon azáltal, hogy a hüvelykujjával nyomást gyakorol az ülésen.

A dip-ok nagyszerűek lehetnek az Ön fitness rendszeréhez. A dömping egy csodálatos gyakorlat, amely a mellkasát, a tricepszet, a mellkasát és a tricepszet célozza. Számos mód van arra, hogy megfelelően megtehesse őket. Lehetőség van két jól beállított padra mozgatni. Akkor is hozzáadhatnánk a súlyt minden egyes dip-hoz.

Ahogy most már tudod, nem vagy egyedül az utazásodban, hogy fizikailag jobban illeszkedj. Ez a cikk számos ötletet kínál az Ön megfontolásáért. Ezután elkezdheti elérni még magasabb fitness célokat. Az egészségesebb életmód folyamatos folyamat, ezért bölcs dolog ezeket vallani.