Kapja meg ezeket a csöveket újra ezekkel a tippekkel

Néhány tipp a vízvezeték-használat elindításához nagyszerű kezdést jelent a kezdők számára. Az alábbiakban néhány tipp található, amelyek remélhetőleg segítenek a jobb döntések meghozatalában és a saját otthoni rendszerének karbantartásában. Szüksége van a hatékony működésre, tehát az Ön előnye, ha valamit megtanul ezekből a tippekből.

Ha a csövek hajlamosak a fagyra, hagyja, hogy a víz folyamatosan legalább egy csaptelepben csapjon be a fagypont alatt. Ez minimalizálja annak esélyét, hogy a csövek lefagyjanak, és víz nélkül hagyja Önt. Ha a víz folyamatosan folyik a csöveken és csapkodik ki egy csapból, akkor a csövek valószínűleg nem fagynak be.

Győződjön meg arról, hogy mindenki, aki a házában lakik, tudja, hol található és használhatja a fő víz elzáró szelepet, ha a robbantási cső vészhelyzetbe kerül. Ez különösen akkor fontos, ha olyan helyen él, ahol a csövek lefagyhatnak. Szánjon rá egy percet arra, hogy megmutassa családtagjainak, hol van a szelep, és hogyan lehet azt megfelelően lezárni.

Ha zajos csövek vannak, akkor párnázza azokat gumi takaróval, vagy adjon hozzá további rögzítőhevedereket. A hullámos csöveket általában laza csövek, a víz ütközésig ütközéskor okozott kikapcsolása vagy a melegvíz vezetékek cserélése a helyzetükön. Ezeket a problémákat a csövek párnázásával és rögzítésével lehet megoldani.

Rossz ötlet, ha fehérítőből vagy kék színű, vagy valójában bármilyen, a szagok eltávolítására szolgáló WC-tablettát használ. Ezek szagtalaníthatják, de súlyosan károsíthatják a WC-ben lévő gumi darabokat, ami rossz működést vagy akár a berendezés teljes meghibásodását okozhatja.

Ellenőrizze a csaptelepek tömítettségét. Ellenőrizze a gombokat és a csapot. Naponta száz gallon víz pazarolható el szivárgások miatt, és ez nem jó, ha fizet a vízszámláját. A szivárgás leállításával sok pénzt takaríthat meg magadra. A szivárgások idővel is növekedhetnek, ezért kerülje a katasztrófát, és ellenőrizze az összes csaptelep szivárgását!

Ne töltse túl a hulladéklerakót. Ha nagy tárgyakat kell megsemmisítenie, vágja le őket kisebb darabokra. Ne tegyen be sokat egy időben, tegyen be egy vagy két darabot, és várjon néhány másodpercet, hogy a többit eldobja. A hulladék túlterhelése miatt a motor túlmelegedhet.

Rendszeresen üzemeltesse annak érdekében, hogy a hulladéklerakó optimális működési állapotban maradjon. Csak egy egyszerű, 60 másodperces napi hideg víz alatt tarthatja tiszta és sima futást. Ha nem rendszeresen futtatja, akkor az ártalmatlanítása hajlamos lehet a korrózióra, ami végül működésképtelenné teszi.

Ezeknek a tippeknek néhány szükséges betekintést adhattak neked arról, hogy kezdje el, és hogyan kezdje el saját otthon végzett vízvezeték-munkáját. Ezeket a tippeket elgondolkodva állítottuk össze, hogy elősegítsük a vízvezeték-szerelés kezdőjét az alapok megismerésében és más olyan jó technikák megismerésében, amelyek elég egyszerűek a mindennapi karbantartáshoz és javításhoz.