Nagyszerű tanácsok a legkiválóbb webfejlesztéshely létrehozásához

Ha valaha is több információt szeretett volna szerezni a webfejlesztésdizájnról, akkor meg akarja állítani mindazt, amit csinál, és megnézheti ezeket a tippeket. Itt fantasztikus tanácsokat kap, amelyeket a terület szakértői írtak. Ily módon megkapja az összes szükséges adatot ahhoz, hogy nagyszerű webfejlesztésdesigner lehessen.

Amikor egy webfejlesztésoldal tervezésén gondolkodik, akkor mindenképpen gondoskodnia kell a navigációról. Azt szeretné, ha a navigáció könnyen elérhető és könnyen használható. Helyezze a navigációs sávot minden oldalra egy észrevehető helyre. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az jól megy az oldal többi részével és nem vonja el a figyelmet a látogatók.

Ne kényszerítse a felhasználókat furcsa BHO-k telepítésére. Sok tech-hozzáértő felhasználó nem fogja megtenni. A gyakori bűnelkövetők között vannak szokatlan videolejátszók, képnézegetők és interaktív játékok platformjai. A legtöbb szokásos használat esetén létezik egy megbízható plugin, például a Windows Media Player vagy akár a Flash), amely mindent megtesz anélkül, hogy elvonja a felhasználókat.

A külső programban megnyitandó fájlokat mindig jelölje meg egy ikonnal. Számos webfejlesztéshely tartalmaz PDF fájlokat, és ritkábban DOC fájlokat, amelyeket a Foxit Readerben és a Microsoft Word / OpenOffice alkalmazásban kell megnyitni. Ezeket a fájlokat a fájltípust ábrázoló ikonnal és egy hivatkozással kell megjelölni, amely letöltheti a megfelelő nézetet, ha a felhasználónak nincs.

Ismerje meg a HTML és a CSS alapjait. Bár sok sablon lehetővé teszi, hogy csak kitöltse a kitöltőket, a webfejlesztésoldal létrehozása érdekében ezek a sablonok csak korlátozott tervezési lehetőségeket kínálnak. Ha megérti, hogy a jelölőnyelv és a stíluslap hogyan működik együtt, akkor testreszabhatja webfejlesztésoldalát a szíve tartalma szerint.

Annak érdekében, hogy a webfejlesztéshely látogatóinak könnyedén tájékozódhassanak az Ön webfejlesztéshelyén, tervezzék meg úgy, hogy könnyen megkönnyítsék a „dolgok” megtalálását. Ha van egy egyszerű webfejlesztéshelye, amely megkönnyíti az információk megtalálását, sokkal hosszabb ideig tartja ott a látogatókat. Ha megnehezíti őket, akkor frusztráltak és távoznak.

Mindig arra kell törekednie, hogy testreszabott hibaoldalt készítsen a webfejlesztéshelyén; ennek az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webfejlesztéshelytérképet, amely a felhasználókat az Ön webfejlesztéshelyének főbb szakaszaihoz kapcsolja. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz linket követnek, vagy ha helytelenül írják be az Ön URL-jét, akkor képesek lesznek megtalálni azt, amit keresnek.

Győződjön meg arról, hogy webfejlesztéshelye a "www" előtaggal és anélkül is működik. Vannak, akik beírják ezt a szót, mielőtt a szokás erejeként lépnek az Ön webfejlesztéshelyére, mások pedig nem. Gondoskodjon arról, hogy az ügyfelek mindkét irányba az Ön webfejlesztéshelyére kerüljenek, különben összezavarodott emberek vannak a kezedben.

Alaposan ismeri a tárgyát. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy milyen információkat oszt meg, végezzen kutatást. Ha a nézőinek zavaros vagy hamis információkat szolgáltat, elveszíti a forgalmat. Fontos tudni, hogy miről beszél.

Szánjon időt arra, hogy alaposan gondolja át a webfejlesztéshelyén használt tartalmat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy érdekes. Az általános kialakítás mindig fontos, de még fontosabb olyan tartalom használata, amely a látogatók számára még többet tér vissza. Az a hasznos, informatív tartalom, amely megegyezik azzal, amit a látogatók keresnek, biztosítja, hogy a látogatói száma tovább növekszik.

Most, hogy elkészítette ezt a nagyszerű információt, remélhetőleg valami újat fedez fel a webfejlesztésdesignban. Ez a sok lehetséges cikk közül csak egy, de a webfejlesztésdesign fontosságát remélhetőleg ebben a cikkben megfelelő módon hangsúlyozták.

Nagyon sok információ található a webfejlesztésdizájnnal, és a sikerhez jó egyensúlyt kell elérnie.