Ne csak vegye a mechanika szavát a nyári gumi javításokról

Ha valaha is autós bajod van, tudod, hogy mennyire van egy szóváltás. Nehéz jó hírű javítóműhelyet találni, és a megfelelő áron való megtalálása kihívást jelent. Használja ezt a cikket, hogy segítsen megtalálni az őszinte javítóműhelyet.

Nehéz ideje elkezdeni autóját? Az akkumulátort valószínűleg újratölteni vagy kicserélni kell. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi állapotát. Az akkumulátor típusától függően hidrométert vagy voltmérőt használhat. Ha rendszeresen feltöltötte az akkumulátort, lehet, hogy ideje újnak.

Rendszeresen ellenőrizze az autóban lévő folyadékokat. Ellenőrizze az olajszintet a mérőpálcával, amely a motorháztető alatt található. Az olajmérő pálcának meg kell jelölnie az ideális olajszintet. Adjon hozzá egy kvart olajat, ha szükséges, és ellenőrizze a szintet újra, miután néhány percig hagyta, hogy autója működjön.

Ügyeljen arra, hogy az autók mérőeszközeit és hibajelző lámpáit vegye figyelembe. Ismerje meg, hogy felismerje-e a túlmelegedő, alacsony olajszintű vagy az akkumulátort nem töltő autó figyelmeztető jeleit. Azok a mutatók megismerése, amelyek azonnali figyelmet igényelnek, megakadályozhatják az autó károsodását és hosszú távon pénzt takaríthatnak meg.

Ha kétségei vannak a szerelő munkájával vagy a diagnózisukkal kapcsolatban, kérdezze meg, hogy láthatja-e a régi sérült alkatrészeket. Egy jó szerelő megmutatja a részt és rámutat a problémákra. Ha egy szerelő nem tudja megmutatni a régi sérült alkatrészeket, meg kell vizsgálnia az autóját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szerelő ténylegesen új alkatrészeket helyezett be.

Amikor autóját megjavítja egy boltban, kérdezze meg a szakembert, hogy milyen típusú alkatrészeket kíván használni a munkához. Sok helyen felújított részeket használnak, de hajlandók új részeket használni, ha meg akarják fizetni az extra pénzt.

Az alapvető karbantartás, mint az olajcsere, valóban nagyon egyszerű. Csak rámpánál, egy serpenyőben és néhány alapvető eszközön van szüksége. Csak győződjön meg róla, hogy előzetesen keresse fel a városi vagy megyei önkormányzatot, hogy megtudja, hol kell venni a hulladékolajat. Rendkívül káros a környezetre, és meredek bírságokkal szembesülhet, ha eldobja.

Kérdezzen meg egy szakembert, ha az A.S.E. tanúsítvánnyal, mielőtt beleegyezik abba, hogy a gépjárművén dolgozik. Ha rendelkeznek ilyen tanúsítvánnyal, azt jelenti, hogy írásbeli tesztet tettek, és legalább 2 éve dolgoztak az iparágban. Tudni fogja, hogy valakit képzett, ha valakit választ.

Tartsa kézben az autó tulajdonosát. A létfontosságú autóinformációk megismerése valóban segíthet, ha valami váratlan történik. Ha ismeri az autó kezelőszerveit, akkor elkerülheti az utazást egy szerelőhöz. Ha szüksége van egy szerelőre, akkor rendelkeznie kell a gyártmány, a modell és a berendezés szintjével, hogy rájönjenek az átviteli konfiguráció, a méret stb.

Ha további információra van szüksége egy szerelőről vagy egy garázsról, forduljon a helyi Better Business Bureau-hoz. Ha valamilyen panasz érkezett ellenük, a Better Business Bureau elmondja. Kérdezd meg a barátaidat és a családodat arról a különböző mechanikáról, akikkel a múltban foglalkozott, hogy néhány ajánlást kapjon.

A javítás szükségessége az autó tulajdonának elkerülhetetlen része. Győződjön meg róla, hogy a fenti cikkben megadott információkat használja, amikor legközelebb szüksége van valamire a járműre rögzítve. Egy jó hírű nyári gumi javítás üzlet az Ön oldalán segít elvenni a stresszt.