Szerezd meg a legtöbbet a telefonodból

Az iPhone elég szép eszköz. Számos funkciót végezhet, például telefonhívásokat, internet-hozzáférést, és akár GPS-t is használhat. Annak ellenére, hogy az iPhone nagyszerű, problémája van annak, hogy sok más készüléke is károsodik, használatát. Sokan csak a legalacsonyabb szinten fogják használni a készüléket, ha sokkal több van. Az alábbi cikkben található tanácsok segítségével többet kaphat az iPhone-ról.

Időt takaríthat meg az iPhone-on, miközben kétszer megérinti a szóközt. Ez a gyorsbillentyű automatikusan eltünteti a mondatot egy időszakkal, majd új mondatot indít. Az új mondat első betűje automatikusan aktiválódik. Ez a trükk tökéletes hosszú szövegekhez és bárki számára, aki útközben.

A telefon repülőgép üzemmódba kapcsolása utazás közben, vagy olyan területen, ahol nem fogadhat hívásokat vagy szövegeket, segít megtakarítani az akkumulátor élettartamát. Ha a legközelebbi tornyokkal találkozunk és kapcsolatba kerülünk, egy tonna akkumulátort használ. Váltás a repülőgép üzemmódra a telefon beállítási részében, és tartsa meg a tésztát, amikor valójában szüksége van rá.

A fejhallgató kábelének használatával is készíthet képet az iPhone-on. Tartsa meg a kezét, amikor megragadja a képet, majd érintse meg a kábel gombját. Ezzel nem rázza meg az iPhone-t, ami biztosítja, hogy a lövés egyértelmű legyen.

Az Apple szuper könnyű meghatározást szerezni a szavak számára. Amikor meglát egy szót, egy definíciót szeretne kapni, függetlenül attól, hogy e-mailben, szöveges üzenetben vagy az interneten van-e, egy vagy két másodpercig megnyomhatja a szót, és egy kis előugró ablak jelenik meg ahol megadhatja a meghatározást.

A Mail és a Safari képeket meglehetősen könnyű megőrizni. Nyomja meg és tartsa lenyomva a menteni kívánt képet. Hamarosan megjelenik egy doboz, amely lehetővé teszi a megérintett kép mentését.

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-jét használja a telefon helyének megkereséséhez. Ezután elkezdheti csengni (úgy, hogy megtalálható legyen, ha a közelben van), vagy ha lopott, zárolhatja és törölheti a telefon adatait.

Ha elveszted az iPhoneodat, akkor nagyon egyszerű. Miután rájött, hogy hiányzik a telefon, használja az "iPhone keresése" funkciót, hogy megtalálja azt a térképen, és biztosítsa a tárolt adatokat. Még egy üzenet is megjelenhet a telefon képernyőjén!

Egy hasznos alkalmazás lehetővé teszi a fájlok iPhone-ra való feltöltését és mentését. Lehetőség van szöveg, fényképek, videók és zenefájlok feltöltésére. Egyszerűen csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez a multimédia átviteléhez.

Alapszintjén az iPhone nagyszerű, de ez nem jelenti azt, hogy többet nem tud. Nem kell csak a minimális minimumot kapnia az iPhone-tól. Vegye figyelembe az ebben a cikkben látott tanácsokat, és használja az iPhone készüléket a következő szintre.