Ingyenes tippek és trükkök a szőnyegtisztító bérbeadásához

Egyszerű és jó hírű szőnyegtisztító felvételével egyszerűsítheti ezt az unalmas munkát. A következő cikk segít néhány nagyszerű tippben a megfelelő cég felvételében.

A szőnyegtisztító cégek jellemzően számos szolgáltatást kínálnak. A bútorokat is meg lehet tisztítani, ezért kérje, ha szükséges. Lehet, hogy még egy olyan céget is találhat, amely jelenleg egy szőnyeg / kárpit tisztító promóciót futtat.

Vizsgálja meg a kis szőnyeg felületén található megoldásokat, amelyeket nem lehet könnyen megnézni. Nem akarsz tartós károsodást okozni a szőnyegednek, ha olyan tisztítót használsz, amely túl kemény a boltban. Ez az idő kis befektetése megmentheti Önt attól, hogy nagyon költséges hibát tegyen.

Minden új szőnyeget mossa meg, amikor a saját otthonában vásárol. Néhány szőnyeg olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyeket a bemutatótermekben használnak, hogy megőrizzék minőségüket.

Győződjön meg róla, hogy a szőnyegek tisztítása előtt a szolgáltatás megkezdése előtt nem tesz semmit, hogy megszüntesse a jótállást. A garancia érvényét veszítheti, ha folt rezisztort alkalmaz. Előfordulhat, hogy a vegyi anyagok nem kompatibilisek, és hosszú távon több pénzbe kerülnek.

Azt akarod, hogy a professzionális szőnyegtisztítók tényleges címük legyen. Ha bármilyen probléma merül fel, szüksége van egy címre.

Győződjön meg róla, hogy figyelmezteti a tisztító céget a padlóra helyezett elektromos aljzatokra. Ezek nem tisztaak, mert balesetet okozhatnak. Nemcsak a jólétüket és a felszerelésüket kockáztatja, hanem hazája is veszélyben van.

A kereskedelem kamarájában vagy a sárga oldalakon megtekintheti az Ön területén található szőnyegtisztítók jó listáját. A vállalatok listáját felajánlhatják, és ha vannak panaszok, amiket rögzítettek. Ez a legjobb módja egy problémás vállalat megtalálásának.

Győződjön meg róla, hogy elegendő hely van egy szőnyegtisztító cég teherautójára a műútban. Nagy probléma lehet, ha ezt nem tervezi. A takarító embereknek gyakran kell oda-vissza járniuk a ház és a targonca között, ezért hasznos, ha nagyon közel állnak a házhoz.

Ez garantálja, hogy a szennyeződések tisztábbá váljanak. A szőnyeg felületének tisztításához a tisztítómozgásnak a szőnyegének szemével kell lennie.

Ha folyadékot ürít a szőnyegekre, azonnal robbantani kell. Használjon néhány száraz törölközőt, amennyire csak lehetséges. A folt tisztítása egyszerűbb, ha a folyadékok nem érnek mélyen a szőnyegbe.

Ahelyett, hogy csak megpróbálnánk árat szerezni a szőnyegtisztításról a telefonon, a szőnyegtisztító szakember jön a házába, és adjon becslést. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ellenőrizzék az összes szobát, és részletesebb becslést adjanak Önnek. Ha úgy dönt, hogy folytatja velük, győződjön meg róla, hogy mindent írásban kap.

Ne béreljen társaságot kizárólag reklámokra. Kérdezd meg a megbízható családot és a barátaidat a szőnyegszolgálatról. Általában biztos lehet benne, hogy egy olyan cég, akivel elégedett volt.

A foltok dörzsölése mélyebbre terjeszti őket a szőnyeg rétegekbe. Bizonyosodjon meg róla, hogy a foltot sokat foltja el, mielőtt bármilyen terméket, vizet és ecetet vagy sót használ.

Szintén béreljen szőnyegtisztítási szolgáltatást az üzleti helyszínen is. A legtöbb embernek szőnyegtisztítója van, aki otthoni szőnyegeiket professzionálisan tisztítja, de elhanyagolja irodáit.

Győződjön meg róla, hogy a vállalat csak olyan embereket küld ki, akikkel megbízhat. Sok szőnyegtisztító vállalkozás végez kábítószer-tesztelést és még a háttérben végzett ellenőrzéseket annak biztosítása érdekében, hogy alkalmazottai megbízhatóak legyenek. Ez nagyon fontos, mivel ezek az emberek lesznek egy ideig a házadban.

Szerezd meg őket, hogy leírják az eljárásokat.

Mindig porszívózza meg a szőnyegét a porszívózás előtt, mielőtt elvégzi a gőz tisztítását. Ez fontos lépés, mert a szennyeződés felgyülemlik, ha a gőz megérkezik. Ez biztosítja, hogy a gőz tisztítása jól megy, így biztos benne, hogy minden szakember megérkezik.

Tisztító szőnyegek fárasztó, kemény munka. Ehelyett béreljen szőnyegtisztítást, hogy professzionálisan tisztítsa meg a szőnyeget. Szakember felvétele olyan eredményeket ad, amelyeket Ön nem tud előállítani. Használja a megvitatott módszereket, hogy a szőnyegek frissüljenek.