Jó tanácsok a videohirdetésekkel kapcsolatban

A videó marketing nagyon hasznos eszköz lehet a vállalkozásának előmozdításában. Az alábbi cikk számos tippet kínál, amelyek segítik az üzleti életet és növelhetik ügyfélkörüket.

A legtöbb embernek nincs figyelemreméltóan rövid figyelem; azok az információk, amelyeket keresnek azonnal vagy gyorsan. Ha hosszú videóra van szükséged, gondolj egy sorozatot több részből.

Nem várhatja el, hogy a nézők 20 percnél rövidebb videókat nézzenek. Akkor szüksége lehet az egészre, ha nagyon mélyrehatóan csinálsz videót. Ha csak a közönséghez és a reklámhoz beszél, maradjon 10 perc alatt.

Egy jó cím, ami erős és releváns a videó számára, felhívja az embereket. Szánjon időt arra, hogy elgondolkozzon a videód kreatív címeivel.

Győződjön meg róla, hogy a videók továbbra is a témában és a témában maradnak. Könnyen leállítható a téma, ha nincs megfelelően felkészítve. Próbáljon megragadni egy egyszerű vázlatot arról, hogy mit szeretne a videójával. Tartsd szemmel a díjat, és remélheted, hogy sikeres lesz a marketing.

Szerezd meg az irodád többi részét a videó marketing erőfeszítéseidben. Próbáljon ki valakit, aki a kamerát használja, és egyértelmű beszéde van. Ne habozzon, ha több alkalmazottat használ, ha szükséges.

Használjon következetes hangot mindegyik videójában. A nyugalom és a mókás lehet egy hagyományosabb „how-to” formátum. Figyelembe kell vennie mind a terméket, mind a konkrét demográfiai adatokat.

A videóelemzés rendkívül fontos. Meg fogod tudni, hogy kik nézik a videódat és honnan jönnek. Mindezeket az információkat előnyben részesítheti, hogy üzleti tevékenységét az új értékesítési pontokhoz vezesse.

Készíts videót a leggyakoribb kérdésekre. Bár sokan GYIK-t helyeznek a webhelyükre, és azt várják, hogy a felhasználók elolvassák őket, a legtöbb ember nem akarja olvasni az egész szöveget. Ez lehetőséget ad számukra arra, hogy miként akarják megkapni a vadászni kívánt információkat.

Videóit felhasználhatja a szociális média többi oldalának népszerűsítésére is.

Álmodsz, ha úgy gondolod, hogy feltölthetsz egy videót a YouTube-on, és önmagában is vírusos lesz. Szüksége van arra, hogy a közösségi médiával és más eszközökkel elérje az embereket. Meg kell szerezned a szót, hogy az emberek láthassák.

Győződjön meg róla, hogy méri a videó hatékonyságát. Nem feltételezheti, hogy hány néző fog érezni róluk. Nézd meg a dolgokat, hogy hány ember nézte meg a videódat, és nézd meg, hogy melyik van, és próbáld meg kitalálni, hogy miért.

Ha a videót a YouTube-ra helyezi, tudassa, hogy mérlegelnie kell a megjegyzéseket. Ha nem lehet a megmaradt megjegyzések moderátoraként szolgálni, egyszerűen letilthatja a megjegyzéseket és leállíthatja őket.

Indítsa el videohirdetését üdvözléssel az ügyfelek számára. Mondd el az embereknek, és mit csinálnak a vállalkozásod.

Mindig van egy "how-to" videó, amely elősegíti üzleti tevékenységét. Győződjön meg róla, hogy a videó minden információval rendelkezik a néző számára. Semmi sem bosszantóbb, mintha csak egy videóra kattintana, hogy megtudja, hogy megtanítja, hogy csak a "hogyan kell" útmutatót vagy terméket vásárolni. Ha jó útmutatót ad ki, az emberek veled akarnak dolgozni.

A hangfelvételek nagyszerűek lehetnek, ha túl félénk, hogy személyesen jelenjen meg. Lehet, hogy videókat szeretne használni, de elindította azt, mert nem akarja a képernyőn megjelenni. Lehet, hogy csak megmutatja termékeit, és hangot használ. Csak rögzítse azt, amit mondasz, majd tegye együtt a videofelvételével.

Amint azt korábban említettük, a videó marketing segítségével elősegítheti üzleti tevékenységét. Először is meg kell értened az in-outokat. Használja az ebben a cikkben szereplő információkat, hogy hatékony kampányt hozzon létre a videó marketinghez.