Új IPhone? Ismerje meg mindent, amit tudnia kell itt!

Sokan vásárolnak új telefonokat bizonytalanok egy iPhone-ra. Ez a cikk különböző tippeket kínál, amelyek segítségével megismerkedhet az iPhone technológiával, így kényelmesen érezheti magát az okostelefonjával. Olvassa el a tanácsokat, amelyek segítenek a telefon használatában.

 

Tartsa telefonját szabadon.

Nem kell hozzáadnia a ".com" -et, amikor az interneten böngészik az iPhone-on.

A Siri segít beállítani a helyalapú emlékeztetőket. Nem kell elmondania Sirinek, hogy emlékeztesse Önt, hogy hívja a munkáját 17 órakor. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. A telefon felismeri, amikor hazaér, és emlékezteti Önt az emlékeztetőre. Ha még nem biztos benne, hogy mikor lesz haza, még mindig emlékeztetője lehet.

A védővédő egy csodálatos befektetés az iPhone számára. Képernyővédő nélkül karcolódhat. Még egy apró darab szennyeződések az ujjlenyomaton vagy a zsebében lévő gomboknál karcolja meg a védetlen képernyőt.

Az iPhones sok embere sokan használják a Safari-t vagy a Mail-et anélkül, hogy tudnák, hogyan menthetjük közvetlenül a megtekintett képeket. Egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig. Egy doboz jelenik meg, amely lehetőséget biztosít a mentésre.

Az iPhone lehetővé teszi, hogy építsen egy szótárat és hozzon létre parancsikonokat a szavak számára. Ezeket a parancsikonokat akkor érheti el, ha a diktálási funkciót használja, és rendelkezésére áll az iPhone. A gyakran használt szavakhoz és kifejezésekhez saját gyorsbillentyűjével felveheti a telefont. A billentyűzet automatikusan javítja a hibákat a gépelés közben.

Most már ismered az iPhone előnyeit és néhány csodálatos dolgot, amit tehetsz. Bár az új alkalmazások naponta jönnek ki, most meg kell értenie az iPhone alapvető funkcióit és eldönthetik, hogy mely alkalmazások jelentenek problémát. Tartsa ezt a cikket praktikusan, és biztos lehet benne, hogy mindent megtesz az új eszközből.